Luister, de nacht…

Luister, de nacht.. is Rosa’s nieuwe geluiden-sprookje. Het verhaal: Als zijn zusje wordt geboren moet een eigenwijs jongetje voor het eerst alleen bij opa logeren, ver weg op het platteland, waar ’s nachts de griezelige Mintoonoren van zich laten horen…

Kleine Max woont met zijn moeder in de grote stad; binnenkort krijgt hij een zusje. Max is reuze benieuwd: hoe gaat ze heten? Als het bijna zover is moet Max helaas naar opa toe. Max wil niet weg, hij wilde er juist bij zijn als het zusje geboren werd. Hij wil echt niet in het grote huis van opa logeren, het is daar niet leuk! 's Nachts ritselen en fluisteren daar: de Mintoonoren! Kleine Max moet luisteren en gaat met Opa mee. Oké! Alleen als Max de naam van het zusje mag kiezen. Dat moeten we nog maar's zien... Eerst zal hij de nacht met de geluiden van de afgrijselijke Mintoonoren moeten doorstaan. Lukt het kleine Max om niet meer bang te zijn voor alles wat 's nachts fluistert, gromt en kraakt?

Crew

Idee & scenario: Florian de Backere | Compositie: Floris van Bergeijk
Spel: Anna Voor De Wind (klarinetten en stem); Jeroen Kimman (gitaar en stem); Peter Jessen (contrabas en stem); Florian de Backere (toetsen en stem)

Richard Beukelaar
Data
Momenteel geen voorstellingen van deze productie